شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: باید با زبان زور با دنیای مستکبر و زورگو رفتار کرد | باور به پوشالی بودن هیمنه آمریکا در مردم نهادینه شده است

  • کد خبر: ۲۲۲۲۶۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵
آیت الله علم الهدی: باید با زبان زور با دنیای مستکبر و زورگو رفتار کرد | باور به پوشالی بودن هیمنه آمریکا در مردم نهادینه شده است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: برادران، این را بدانید در وضع کنونی جامعه جهانی، اگر شما زور داشته باشید حرفتان را می‎فهمند و دشمن بدخواه شما عقب نشینی می‎کند، اما اگر زور نداشته باشید، باید آماده دریافت ضربه، خسارت و تلفات باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با فرماندهان و جمعی از کارکنان رده های مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه شمال شرق که ظهر امروز و در آستانه فرارسیدن روز ارتش به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: برای درک بهتر جایگاه ارتش در پیروزی انقلاب اسلامی، فقط کافی است بدانیم از زمانی که مبارزات رسمی با رژیم طاغوتی پهلوی آغاز شد، محور اصلی همه تقابل‎ها نیرو‌های امنیتی بودند؛ به گونه‌ای که جز ژاندارمری و ساواک در مقابل جنبش‎های مردمی ایستادگی نمی‎کردند و از این سو هم گرویدن افسران و سربازان ارتش به مردم، به تدریج موازنه قوا را به نفع اراده مردم تغییر می‌داد و به عبارت مردم، همه چیز مردم در تقابل با یک رژیم خونریز، سفاک و تا دندان مسلح، آزادگی و ایمان ارتشی‎هایی بود که اگرچه نظامی بودند، اما در دل مردم جای داشتند.

وی با اشاره به عملیات پیروزمندانه اخیر نیرو‌های مسلح کشور علیه رژیم صهیونیستی افزود: تقارن این عملیات با ایام دهه ارتش، کاری می‌کند تا از این پس، سالروز این عملیات تاریخی هم به عنوان یکی از مناسبت‌های به یادماندنی در این دهه گرامی داشته شود و هر زمان به روز‌های پایانی فروردین نزدیک شویم، یاد کنیم از صلابت و بازدارندگی ارتش قهرمان و رده های مختلف نیرو‌های مسلح که در عملیات «وعده صادق» نمود پیدا کرد.

مستکبران جز زبان قدرت نمایی نمی‎فهمند

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه نظم نوین جهانی درحال شکل‎گیری است، خاطرنشان کرد: برادران، شرایط دنیا به گونه ای است که غیر از زور، زبان دیگری بر دولت‎های استکباری اثر نمی‌کند. تنها عاملی که می‌تواند تهدیدات شرق و غرب عالم را خنثی و هجمه را به تعامل تبدیل کند، زبان زور است. اگر زور داشته باشید، آمریکا عقب نشینی می‌کند، شورای امنیت واکنش شما را به رسمیت می‌شناسد، مسیر‌های اقتصادی شما امن می‌شود و از سیاست گرفته تا تجارت شما رشد می‌کند، اما اگر خلاف این بود و ملت ضعف داشت، باید هر لحظه برای یک توطئه، یک خدعه و یک برنامه تخریبی آماده باشد.



وی ادامه داد: شما به چشم دیدید در جریان جنگ غزه و نسل‎کشی مظلومان فلسطینی، آمریکایی ها خودشان با کمال وقاحت می‎گفتند با تمام قوا پشت اسرائیل هستند و حمایت می‎کنند، اما حالا که نیرو‌های مسلح ما زدند با خاک یکسان کردند، همان آمریکای جهانخوار و مستکبر با ادعای حاکمیت بر دنیا و قدرت برتر نظامی اش ادعا می‌کند ما دفاع نظامی از اسرائیل نداریم بلکه دیپلماتیک دفاع می‎کنیم. مضحک نیست؟ این چیست جز عقب نشینی مفتضحانه؟

ناکارآمدی مجامع بین المللی یک واقعیت انکار ناپذیر است

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: حقیقت هم همین است که عملیات موشکی اخیر، بزرگترین ضربه بر پیکر اسرائیل بود و کاری کرد که این‌ها دیگر هرگز نتوانند در منطقه و جهان کمر راست کنند. این یک نمونه بود و کل وضعیت همین است. برادران، این را بدانید در وضع کنونی جامعه جهانی، اگر شما زور داشته باشید حرفتان را می‌فهمند و دشمن بدخواه شما عقب نشینی می‌کند، اما اگر زور نداشته باشید، باید آماده دریافت ضربه، خسارت و تلفات باشید.

وی تأکید کرد: چه کسی امروزه باور می‎کند مجامع بین المللی می‎توانند مدافع یک ملت باشند و کاری از پیش ببرند؟ کدام تنش و تقابل در عالم بوده که تاکنون سازمان ملل توانسته آن را حل و فصل کند؟ از قضیه اوکراین گرفته تا تنش‎های راهبردی شرق عالم و ماجرای غزه، در هر موقعیت نتیجه‌ای جز اثبات ناکارآمدی مجامع بین المللی را ندیده ایم و حقیقت این است سازمان ملل و شورای امنیت و قطعنامه، همه افسانه و کشک و بیخود است.

دنیا شاهد عقب‎نشینی مفتضحانه آمریکاست

آیت الله علم الهدی با اشاره به آیه ۲۹ سوره مبارکه فتح گفت: ما بنای برخورد و جنگ نداریم و آموزه دینی ما نیز این نیست. قرآن کریم و پیامبر رحمت (ص) نیز جز این به ما آموزش نداده اند، اما «مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ وَالَّذینَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم»، واقعیتی است که ما باید عامل به آن باشیم و با زبان زور با دنیای مستکبر و زورگو رفتار کنیم.

وی بیان کرد: آن ها امروزه می گویند دفاع نظامی از اسرائیل ندارند درحالی که همه می دانند اسرائیل فرزند نامشروع آمریکاست و بایدن خودش چندی قبل مصاحبه کرده و گفته بود اگر اسرائیل به شکل فعلی وجود نداشت، ما مکلف بودیم اسرائیلی به این شکل ایجاد کنیم. اکنون که این‎ها می گویند دفاع نظامی از اسرائیل نداریم، همه دنیا می فهمند این مصداق عقب نشینی و شکستی است که از رسوایی، فضاحت و ذلت آن‎ها می‎آید.

پوشالی بودن هیمنه آمریکا، باور رایج ملت ایران

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر اینکه پوشالی دانستن هیمنه آمریکا به باور رایج ملت ایران تبدیل شده است، اظهار کرد: همه این جریان تقابلی را بگذارید کنار جریانی به نام محور مقاومت که امروزه در منطقه ایجاد شده که اگر ۱۰ موشک از ایران به سمت مواضع جریان استکبار شلیک شود، ۵۰ موشک از سرزمین‎های اسلامی آن‌ها را همراهی خواهند کرد. خدا رحمت کند امام (ره) را که زمان تسخیر لانه جاسوسی، فرمودند سیلی به صورت آمریکا زده شد و این منطق به فرهنگی تبدیل شده که امروزه ملت ما خود را آماده نواختن سیلی‎های پیاپی به صورت پلید این‎ها می‌کند.

وی افزود: یک عده ساده اندیش هستند که امروزه می گویند نیروهای مسلح که اسرائیل را کوبیدند، این عمل فکرنشده بود درحالی که باید چشم باز کنند ببینند سرانجام این عملیات کاری کرد آمریکایی ها به صراحت بگویند مدافع نظامی نیستند و دفاع از اسرائیل را در میدان دیپلماسی دنبال می کنند. این عقب نشینی آمریکایی‎ها اگر تنها دستاورد عملیات وعده صادق باشد، بازهم طراحی و برنامه‎ای معقول، حساب‎شده و موثر بود. از خداوند متعال می‎خواهیم به برادران ارتش، سپاه و رده‎های مختلف نیروهای مسلح عزت بدهد و در ادامه مسیر تا ظهور حضرت بقیة‎ا... الاعظم(عج) سرباز در رکاب ایشان باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->